Select Page

Kalandok

A koncepció

Z

játék

Z

izgalom

Z

bármikor, bárhol

1. Válaszd ki a kalandod forgatókönyvét

Menekülési játék, rendőrségi nyomozás, kincsvadászat vagy akár egy (új) kreatív történet, azt javasoljuk, hogy válassz egy egyedi kaland-univerzumot a játékodhoz:  Misztikus? Időutazás ? Mágikus? Gatsby vagy hidegháború? A Kalandok világánál biztosan megtalálod azt a kalandot, amely forgatókönyve az Neked készült.

Kincsvadászat

Rendőrségi nyomozás

Menekülési játék

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Donec rutrum congue leo eget. Vestibulum ac diam amet quam vehicula.

2. Szabd testre a kalandodat

Megrendelés után megkapod a kalandhoz tartozó egyéb party builder eszközkészletét, így tetszés szerint testre szabhatod a partit. Így egy még magával ragadóbb játékélményt, party-t szervezhetsz! 

3. Nyomtass, készülj elő és játssz!

Miután megrendelésedet leadtad, a kalandodhoz tartozó teljes készletedet online megtalálhatod ez már a tiéd örökre!

Ezután letöltheted a játékot, kinyomtathatod és felkészülhetsz a játékra. A menekülési játékokhoz és néhány kincsvadászathoz el kell rejteni a nyomokat, a rendőri nyomozásunkhoz pedig fel kell állítani a bűncselekmény helyszínét. Ezután már nincs szükséged, csak ollóra, ragasztóra és néhány egyszerű kellékre és készen állsz a játékra! A blogunkon inspirálódhatsz, hogy hogyan teheted még élvezetessebbé az eseményt, legyen az születésnap, haloween, lánybúcsú…

Design Agency? Offer Your Clients More
Software Company? Teach your users with content
Entrepreneur? Remember, content is king