Select Page

SZOLGÁLTATÁSOK

Az automatizálási megoldások szakértője

Szolgáltatások

Szoftverfejlesztés

Szoftverfejlesztési projektjeink során Partnereink igényeihez és a rendszer szabta keretekhez igazodva alakítjuk ki a rendszerre optimalizált egyedi fejlesztésű szoftvereinket, amelyet alapos tesztelést követően adunk át. Tapasztalatunkkal segíteni tudunk Önöknek egy igazán biztonságos, hatékony és automatizált rendszer kialakításában, amely hosszú távon stabilan támogatja munkájukat.

Programozó kollégáink nagy tapasztalattal bírnak az alábbi gyártók termékpalettájában található PLC-k, HMI-k és SCADA rendszerek programozásában:

 • Siemens
 • Omron
 • Schneider

Üzembehelyezés

A hardware elemek összeszerelését és az elektromos kivitelezést követő lépés az üzembe helyezés. Tapasztalt csapatunkkal az alábbi feladatok elvégzésében tudunk segítségükre lenni:

 • Vállaljuk már összeszerelt gépsorok ellenőrzését
 • meglévő, vagy akár általunk fejlesztett szoftver alapján való üzembehelyezését, tesztelését
 • folyamat optimalizálást
 • átadásra való felkészítést és végső átadást
 • átadást követő módosítások, átalakítások rendszerbe való integrálását

Rendszerfelügyelet és termelés támogatás

Amennyiben Önnek már van egy működő rendszere, de a gyártás során folyamatosan plusz állásidőket generálnak a fellépő szoftveres problémák, úgy figyelmébe ajánljuk rendszer felügyeleti és termelés támogatási szolgáltatásunkat. A gyártás során fellépő ismétlődő problémák okát megkeresve kijavítjuk azokat, ezzel növelve a gyártósor hatékonyságát.

  Projektmenedzsment

  Egy új gyártósor vagy egység létrehozása nagy erőforrást igényel egy vállalat életében. Segítségünkkel ezt csökkenteni tudják. Segítünk meghatározni a prioritásokat, megérteni a kockázatokat és eljárásokat, rendszereket bevezetni az igények kielégítése érdekében. Szakértői csapatunk lehetővé teszi számunkra, hogy szembe nézzünk egy rendkívül összetett és igényes projekt projektmenedzsmentjével a legjobb gyakorlatok alapján.

  Gyártási folyamatok optimalizálása, tanácsadás

  Amennyiben szeretné az új vagy meglévő gyártási folyamatainak biztonságát, minőségét és termelékenységét növelni, valamint alacsonyabb üzemeltetési költségeket szeretne elérni cégünk élvonalbeli megoldásokat nyújt Önnek.

  Tapasztat mérnökeink meglátogatják az Önök gyártási részlegét, megfigyelik a gyártási folyamatokat és összeállítanak egy megoldási javaslatot az Önök igényeinek megfelelően. Széleskörű tapasztalatunk, technikai és szoftverismeretünk alapján megtaláljuk az Önöknek legmegfelelőbb megoldást amivel még biztonságosabbá tudják tenni folyamataikat, növelni termelékenységüket és csökkenteni tudják költségeiket

  NAND LOGO

  NAND INDUSTRIAL AUTOMATION

   

  Bláty Ottó u. 6.
  H-2890 TATA

  +36 20 464 3611

  +36 20 464 8568

  info@nandkft.hu